2017 Mayıs Faaliyet Raporu ve Güncellemeler

SİZİ ARAYALIM
2017 Mayıs Faaliyet Raporu ve Güncellemeler
NELERİ GÜNCELLEDİK?
  1. Aidatimneti mobilde daha stabil olarak kullanabilmeniz için sürekli çalışıyoruz ve bu güncelleme dönemindede geliştirmeler yapıldı.
  2. Online görüntüleme hizmetini kullanan mesken sahiplerimiz için daha kullanışlı ve şık bir mobil şube tasarladık.
  3. Dairelerde yaşanan olası aksaklıklar ve yönetime yahut ilgili kişilere iletilmek istenilen talep ve ihtiyaçlar için mesken hesapları üzerinden Sorun modülü geliştirildi.
  4. Sisteme kayıt anında hem işlem yükünü hem de enerji sarfiyatınızı azaltmak için kolay kurulum robotu hayata geçirildi.
  5. Sisteme işlemiş olduğunuz tüm verilerin güvenliğini sağlayabilmek size ve komşularınıza emin ellerde olunduğu rahatlığını sağlamak adına SSL sertifikaları sağlanmış tüm işlemleriniz güvence altına alınmıştır.
  6. Sizi karşılayan ana ekranımızın daha şık özetler sunması için ana ekran üzerindeki güncelleme çalışmamızı tamamladık.
  7. Meskenlerinize tahakkuk ve ya site&binanıza borçlandırma işlerken yapacağınız borçlandırmaya konu olmuş mal ve ya hizmet alımına ilişkin evrak vb dökümanları sistem içerisine aktarıp muhataplara da ulaşımını sağlamanız, kendi e arşivinizi oluşturmanız için borçlandırma ekranlarına arşiv özelliği eklendi.
NELER YAPIYORUZ?
  1. Bu hafta Banka Entegre modülünü hayata geçirmek için bütün bankalar ile görüşmeleri sıklaştırdık bir çoğu ile çalışmalara başladık.
  2. Uzaktan 4,5 G ile sayaç okuma sistemine ilave olarak manuel ve excel ile okuma çalışmalarımıza devam ediyoruz.

aidatimnet kullanıcılarına 4. Madde yapılacak listesi iletilmiştir.

Hoşçakalın

UYGULAMA KULLANMAYA BAŞLA MESKEN